Bayramiç Genç Girişimciler Topluluğu'ndan Anlamlı Bir Etkinlik: Bir Kitapta Sen Al Gel

17.05.2010
“Bir kitapta sen al gel” sloganıyla yola çıkan Bayramiç Genç Girişimciler Topluluğu, Bayramiç Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirdikleri bir etkinlikle kitapseverlerle bir araya geldi. Bayramiç Meslek Yüksekokulu Genç Girişimciler Topluluğu tarafından 9–15 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nda köy ilköğretim okullarına kütüphane kurulması ve kitap desteğinin sağlanması amacıyla “Bir kitapta sen al gel” sloganıyla ve “Sizde destek olun” kampanyasıyla tiyatro ekinliği gerçekleştirildi. İlçe halkı tiyatro etkinliğini izleyebilmek için bir kitapla Bayramiç Halk Eğitim Merkezi’ne gelerek projeye destek oldu. Topluluklardan sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Türker SAVAŞ’ın, Bayramiç yerel dinamiklerinin, esnafın, halkın, öğretim elemanlarının ve öğrencilerin katılımıyla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tiyatro Topluluğu’nun hazırladığı "Küçük Burjuva Düğünü" adlı oyun oynandı. Etkinlik öncesi açılış konuşmasını yapan Bayramiç MYO Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı Ayşegül YETİMOVA biz Bayramiç MYO Genç Girişimciler Topluluğu’nun gönüllü elçileri olarak üniversitemizin sloganını yaşam tarzı olarak benimsediklerini ve sosyal girişimciliği esas alan anlayışla etkinliklerine devam ettiklerini söyledi. Topluluklardan Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Türker SAVAŞ da etkinlikte topluluklarla ilgili görüşlerini dile getirerek “öğrencilerin topluluklarda ve sosyal sorumluluk projelerinde görev almalarının kendi başına bir öğrenme yöntemi olduğunu” söyledi. Prof. Dr. Türker SAVAŞ, bu tarz faaliyetlere her zaman destek olacaklarını belirtti. Tiyatro etkinliği sonrasında toplanan kitaplar Çırpılar Köyü İlköğretim Okuluna ulaştırılmak üzere hazırlandı. Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.