Biga MYO Kooperatifçilik Programı II. Sınıf Öğrencilerinden Şehitlik-Bozcaada Gezisi

12.05.2010
Biga MYO Kooperatifçilik Programı II. Sınıf öğrencileri Program Danışmanları Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL ile birlikte 8-9 Mayıs 2010 tarihinde geleneksel hale getirdikleri yıl sonu gezisini gerçekleştirdiler. Gümüşçay Belediyesinin desteğiyle gerçekleşen gezide, Çanakkale-Gelibolu Yarımadasındaki Tarihi Yerler, Şehitlikler, Müzeler ve Abide ziyaret edildi. Bozcaada’da bir gece konaklayan öğrenciler ertesi gün; Bozcaada Kalesi, Ayazma Plajı, Rüzgar Gülleri, Şarap İmalathanesi ve Kiliseyi gezdiler. Geziye aynı zamanda Kooperatifçilik Programı II. Sınıf öğrencisi olan Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan PASTIRMACI’ da katıldı. Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.