Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu 18 Mart İlköğretim Okulu'nda Fotoğraf Sergisi Açtı

30.04.2010
ÇOMÜ öğrenci topluluklarından Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu’nun alt birimlerinden olan Fotoğrafçılık grubu 29 Nisan Perşembe günü 18 Mart İlköğretim Okulu’nda fotoğraf sergisi açtı. Fotoğrafçılık grubu üyelerinin Çanakkale Savaşları hakkında verdiği bilgileri merakla dinleyen öğrenciler sergiden çok memnun kaldılar. Fotoğrafçılık grup sorumlusu Yunus Emre KESKİN bu ilgiden memnun kaldıklarını dile getirdi. KESKİN, “Adını 18 Mart Deniz Zaferi’nden alan üniversitemiz ve 18 Mart İlköğretim Okulu arasında böyle bir köprü kurarak o günleri anlatmak bizleri mutlu etti. Öğrencilerin ilgisi ve meraklı gözlerle sergiyi incelemeleri bizim için en büyük mutluluk kaynağı” dedi. Yapılan anlatımlar eşliğinde sergiyi gezen öğrenciler savaşlarla ilgili sorular yönelttiler. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.