Sinema Televizyon Bölüm Öğrencileri Ulusal Kanallar ve Dizi Setlerindeydi

28.04.2010
Sinema - Televizyon Bölümü Öğr. Gör. Fulden Düzakın YAZICIOĞLU tarafından düzenlenen teknik gezi kapsamında öğrenciler birçok ulusal kanallara ve dizi setlerine gittiler. Bölüm hocalarından Yrd. Doç. Dr. Fetay SOYKAN’ın da katkıda bulunduğu gezide önce Star Tv /Kanal D /CNN Televizyon kanalları ve farklı kanallarda yayınlanan dizi setlerine gidilip uygulama yapıldı. Yaprak Dökümü / Ezel / Canım Ailem / Unutulmaz gibi dizi setlerinde uygulama fırsatı bulan ve setteki yönetmenden teknik ekibin tümüne ve de oyunculara kadar birçok kişiyle tanışıp onların bilgi ve deneyimlerini paylaşan öğrenciler meslekleriyle ilgili ortamlarda bulunma imkanı yakaladılar. Gezinin son gününde de Dondurmam Kaymak filminin Yönetmeni Yüksel AKSU ve yapım ekibiyle söyleşi ve ardından da Cem YILMAZ ile buluşma gerçekleştirildi. Bölümün bundan sonraki programları Lale Film Stüdyoları / Beyaz Show ve yine farklı kanallarda yayınlanmakta olan Aşk-ı Memnu / Gönülçelen / Aşk ve ceza gibi dizi setleri ve son olarakta bir okul olarak da kabul edilen TRT olacaktır. Tüm bunlarla birlikte bu dönemin teknik gezileri tamamlanacaktır. Konu ile ilgili fotoğraflar için aşağıdaki linki tıklayınız.