Gelibolu Memorial Derneği Başkanı ile Avustralya'nın Türkiye Eski Büyükelçisi Rektörümüzü Ziyaret Etti

26.04.2010
5. Çanakkale Resim Yarışması’nda dereceye giren eser sahiplerinin ödül töreninde yer alan Gelibolu Memorial Derneği Başkanı Ted CODD ile Avustralya'nın Türkiye Eski Büyükelçisi Niyazi ADALI Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Ted CODD’un eşi Mrs. Tania CODD ile kızı Miss. Leticia CODD’da katıldı. Ziyarette iki ülke arasında gerçekleştirilen projeler, üniversitemizin uluslararası projeleri, etkinlikleri konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR üniversitemizin uluslararası bir organizasyonu olan Dünya Üniversiteler Kongresi 2010 hakkında ziyaretçileri bilgilendirdi ve Avustralya’dan bilim insanlarını kongreye beklediklerini ifade etti. Ziyaret konuklara verilen çeşitli hediyeler ve karşılıklı teşekkürlerle son buldu. Ziyaret ile ilgili fotoğraflara ulaşmak için aşağıda bulunan linki tıklayınız.