Rektör Koltuğuna Muhammet Yasir KAYA Oturdu

22.04.2010
Çanakkale Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri Muhammet Yasir KAYA, Büşra BİRİNCİ ve Fatma Nur CAN, Müdür Yardımcısı Halil İbrahim AYMAZ ve sınıf öğretmeni Hülya TOK ile birlikte Rektör Prof.Dr. Ali AKDEMİR’i ziyaret ederek çiçek sundular. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle rektörlük koltuğuna Muhammet Yasir KAYA otururken, diğer öğrenciler de rektör yardımcısı oldu. 8.sınıf öğrencisi Muhammet Yasir KAYA Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e üniversiteyle ilgili çeşitli sorular sorarak üniversitedeki gelişmeler hakkında bilgi aldı. Muhammet Yasir KAYA üniversitenin öğrenci sayısını, yeni fakülteler ile ilgili çalışmaları, enerji üretimi ile ilgili son gelişmeleri, balıkçılık konusunda ve Çanakkale Boğaz’ında gerçekleştirilen projeleri, Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi’nde yürütülen çalışmaları ve üniversitenin sosyal, kültürel faaliyetleri hakkında sorular sordu. Prof. Dr. AKDEMİR ise, imkânlar ölçüsünde üniversiteyi geliştirmeye çalıştıklarını, kurumsallaşmaya büyük önem verip, kaliteli akademisyenleri transfer ettiklerini belirtti. Kültürel ve sosyal faaliyetlere azami derecede destek verdiklerini dile getirdi. Öğrencilerin sorularını tek tek cevaplayan Prof. Dr. AKDEMİR, öğrencilerin hedeflerinin nitelikli ve net olduğu takdirde başaramayacakları hiçbir şeyin olmadığını vurguladı. Prof. Dr. Ali AKDEMİR, ziyaret sonunda konuklara çeşitli hediyeler verirken öğrencilere güzel dileklerde bulundu. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.