Öğretim Elemanlarımız Meslek Yüksekokullarını Ziyaret Etti

22.04.2010
Üniversitemizin çeşitli fakültelerinde görev yapan akademik personelimiz Lapseki, Biga, Çan ve Bayramiç Meslek Yüksekokullarını ziyaret etti. İlk kez gerçekleştirilen bu ziyaret programıyla MYO’lardaki laboratuar, atölye, derslik ve çeşitli uygulama alanlarının fiziki durumları, öğrencilerin öğrenim gördüğü programlar, bu programlara bağlı yapılan çalışmalar ve projeler kongre salonlarında gerçekleştirilen sunumlarla ziyaret heyetine anlatıldı. MYO Müdürleri ve öğretim elemanlarının rehberliğinde yapılan geziye Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR de katıldı. Prof. Dr. Ali AKDEMİR meslek yüksekokullarına önem verdiklerini ve Çanakkale merkez kampüslerde görev yapan akademisyenlerden gelen talep üzerine böyle bir gezi programı oluşturduklarını ifade etti. Meslek yüksekokullarını gezen akademisyenler ise ilçelerdeki faaliyetleri görme ve bilgi alma şansını buldukları için memnun olduklarını belirttiler. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.