Sualtı Topluluğu Bozcaada Etkinlikleri Gerçekleştirildi!

20.04.2010
Üniversitemiz Sualtı Topluluğu 18 Nisan Pazar günü Bozcaada'da tüm gün 3 etkinlik gerçekleştirmiştir. Topluluk üyesi öğrenciler tarafından gerçekleştirilen kumsalları temizleme etkinliklerinde Bozcaada Habbele ve Ayazma kumsallarından 110 poşet çöp toplanmıştır. Sualtı Liman Temizlik etkinliğinde Bozcaada limanından lastikler, plastik tekne halıları, metal kutular ve birçok atık şişe çıkarılmıştır. Topluluk yetkilileri konuyla ilgili şunları ifade etti: “Faaliyetlerin gerçekleştirilmesinde bizlere destek olan başta Üniversitemiz Rektörlüğü'ne ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı'na; Bozcaada Kaymakamlığı'na ve etkinliğe katılım sağlayan tüm öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz”. Konu ile ilgili fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.