Seramik Bölümü "Unicera 2010"daydı

15.04.2010
ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü "Unicera 2010" Fuarına katıldı. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkılarıyla gerçekleşen bu gezi sayesinde Seramik Sektörü hakkında öğrenciler çeşitli bilgiler aldı. Sektörün son durumunu birebir kurum ve kuruluş temsilcilerinden öğrenme fırsatına eriştiler. Fuar sonrası Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Tekirdağ'da Öğrenci ve Akademisyenlere akşam yemeği organizasyonu düzenledi. Bu yemekte Çan Meslek Yüksek Okulu Seramik Bölümü öğrencileri de yer aldı. 22.’si Düzenlenen Unicera fuarına 12 ülkeden 197 Kuruluş katıldı. Ortadoğu ve Balkanlarda yapılan yapılan tek seramik fuarı özelliği taşıyan bu fuara; 4 günde 60 ülkeden 50.000 ziyaretçi katıldı. Konu ile ilgili fotoğrafa bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.