Polis Gününde, Hulusi Kentmen'li, Karanfilli Ziyaret

12.04.2010
Polis Teşkilatının Kuuluşunun Yıldönümü nedeniyle, 10 Nisan 2010 Cumartesi günü, Halkla İlişkiler Topluluğu öncülüğünde, topluluk dışından da yaklaşık 150 öğrencinin katılımıyla Çanakkale'de görev yapan polislere anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz ilk olarak Anafartalar Polis Karakolunda bulunan polislere baklavalı bir ziyarette bulunarak yıldönümlerini tebrik etti. Kalabalık grup daha sonra Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında katılımcı öğrenciler ve polisler Emniyet Müdürlüğü önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Burada, Topluluk Akademik Danışmanı Gökhan BAYRAM tarafından üzerinde "Babacan Polisimiz, Kuruluş Yıldönümün Kutlu Olsun" yazılı Hulusi Kentmen fotoğrafı sunuldu. Ziyaret, "Polislerimize taş atılmaz, atılsa atılsa çiçek atılır" dendikten sonra öğrencilerin polislere karanfil atmaları ile son buldu. Polisler düzenlenen ziyaretten mutluluk duyduklarını belirtirken, Emniyet Müdürü Ali Ekber BEKTAŞ'ın ise duygulandığı görüldü. Konuyla ilgili haberi izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.