Uluslararası Gastronomi Festivali'nden Ödülle Dönen Öğrencilerimiz Rektörümüzü Ziyaret Etti

31.03.2010
18-22 Mart 2010 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 8. Uluslararası Gastronomi Festivali’nde 8 dalda yarışmaya katılan ve bir gümüş, altı bronz madalya ile iki de merit ödülü kazanan Ayvacık Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencileri Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Ayvacık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ahmet ABAY, Turizm ve Otel İşletmeciliği hocaları Öğr. Gör. Erdem TEMELOĞLU ve Öğr. Gör. Çiğdem ÖZKAN’da bulundu. Rektörümüz 8. Uluslararası Gastronomi Festivali’ne katılan öğrencileri kutladı ve başarılarından dolayı tebriklerini ifade etti. 8. Uluslararası Gastronomi Festivali’nden ödülle dönen öğrencilerimizin isimleri şöyledir: Tarkan IŞIK (Gümüş Madalya), Duygu DÖNMEZ (Bronz Madalya ve Merit Ödülü), Yeliz Büşra ELSHAHWAN (Bronz Madalya ve Merit Ödülü), Cengiz ÖZKAN (Bronz Madalya), Mehmet PAÇAL (Bronz Madalya), Muhammet Emin UZUN (Bronz Madalya) Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.