ÇSATT’tan Özlem Kayalı İlköğretim Okulu’nda Fotoğraf Sergisi

29.03.2010
ÇOMÜ öğrenci topluluklarından Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu’nun alt birimlerinden olan Fotoğrafçılık Grubu 18 Mart Deniz Zaferi ile ilgili Özlem Kayalı İlköğretim Okulu’nda bir sergi açtı. Öğrenciler yapılan anlatımlar eşliğinde sergiyi gezme fırsatı buldu. Özlem Kayalı İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileri topluluğun Fotoğrafçılık Grubu Üyelerinin Çanakkale Savaşları hakkındaki bilgileri fotoğraflar üzerinden anlatmalarından oldukça memnun kaldılar. Bazı öğrencilerin soru sorarak katıldıkları fotoğraf sergisi öğrencilerin öğrendikleri konuları bir kez daha pekiştirmelerini sağladı. Sınıf öğretmenleri üniversite öğrencilerine, görsel açıdan etkili olan böyle bir imkânı gönüllü olarak sundukları için teşekkür ettiler. Fotoğrafçılık grup sorumlusu Hafize KASAR da bu ilgiden memnun kaldıklarını ve böyle bir çalışma yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.