Kardeşlik Sergisi Açıldı

23.03.2010
Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) ile Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi kardeşliği “Buluşma” temalı sergi ile başlatıldı. Üniversitemiz öğrencileri tarafından 8-19 Mart tarihleri arasında DEÜ GSF Geleneksel Türk Sanatları Bölümü (GTSB)'nde 5. Yıl Etkinlikleri kapsamında açılan ilk sergi ile üniversiteler arası diyalogun pekişmesine katkı sunuldu. ÇOMÜ GSF GTSB Uzmanı Şeref DOĞAN ile DEÜ GSF GTSB Çini onarımları Anasanat Dalı Başkanı Yrd. Doç. Vedat KAÇAR'ın katkıları ile hazırlanan serginin açılışı, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semih ÇELEK tarafından yapıldı. Açılış kokteylinde konuşma yapan üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Latife AKTAN ÖZEL iki üniversitenin kardeşliğine vurgu yaptı. İki üniversitenin öğrencilerinin katılımıyla sanat severlerle buluşturulan sergide eserleri bulunan öğrencilerimize Prof. Dr. Semih ÇELEK tarafından katılım belgesi verildi. Aynı zamanda öğrencilerimiz DEÜ GSF Geleneksel Türk Sanatları Bölümü atölyelerini de gezerek bilgi, görgü ve deneyimlerini pekiştirdi. Sergide eseri olan öğrenciler: Derya ARSLAN, Tülay ESEN, Zeynep AROL, Dilek ÇAKIR , Burak ÇİFTÇİ, Koza KURT, Bahar YİĞİT, Nuriye SÜTÇÜ, Sema DURANER, Ebru SAVAŞ, Öznur HANAYLI, Nevriye ŞEN, Zeynep YAZAR, Ebru TURNA, Münevver TAŞ, Merve PELVANOĞLU, Gökhan KARASU, Meltem DEVELİOĞLU, Erkan YENİCİ Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.