Biga MYO Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

11.02.2010
2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi’ni değerlendirmek ve Bahar Dönemi hazırlıklarını görüşmek üzere Biga MYO Akademik Kurulu toplandı. Toplantıda öğretim elemanlarının sorunları, ADEK çalışmaları, ECTS çalışmaları, kendi kendine öğrenme merkezi ve Çanakkale kampüsüne ziyaret, öğrenci temsilcileri ile yapılan öğrenci kurul toplantısı kararlarının değerlendirilmesi, Biga MYO’da gerçekleştirilen etkinlikler, İŞKUR projeleri, AB Projesi bilgilendirme, 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı öğrenci kontenjan sayıları, öğrencilerin Cuma günleri ilgili sektörde uygulama yapmaları ve Bahar Dönemi’nde yapılacak etkinlikler görüşüldü. Ardından 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi sonunda öğrenciler tarafından yapılan ‘Öğretim Elemanı ve Ders Değerlendirme Anketi’ sonuçlarına göre yüksek performans sergileyen 11 öğretim elemanına ‘Teşekkür Belgesi’ ve çeşitli ödüller verildi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.