Yelken Topluluğu’ndan Eksi Beş Derece Antrenmanları

11.02.2010
Üniversitemiz Yelken Topluluğu (ÇOMÜYET) üyelerinin Mart ayında düzenlenecek olan yelken yarışmaları için hazırlıkları devam ediyor. ÇOMÜYET yetkilileri, geçen sene kurulan ve hızla büyümekte olan ÇOMÜYET’in, yelken yarışmalarına bu sene ilk defa katılacağını, bu nedenle de olumsuz hava şartlarına rağmen -5 derece de dahi denize çıkıp antreman yaptıklarını belirtti. Yetkililer, Karadeniz Teknik Üniversitesi Yelken Topluluğu Üyelerinin de katılımıyla ortaklaşa bir çalışma ve antrenman gerçekleştirdiklerini belirttiler. ÇOMÜYET yetkilileri konu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Çanakkale Boğazı’nın sürekli yön değiştiren rüzgarı düşünüldüğünde zorlu bir mücadele söz konusu. Ancak üyelerimiz de ‘yelken aşkı’ ile her şeye göğüs germektedir. Bu sene ki yarışlar belki bir başlangıç ama gelecek senelerde ÇOMÜYET herkes tarafından bilinen bir topluluk olmaya aday olacak. Çanakkale Boğazı da yelken sporuna oldukça yatkın bir yerleşke olup bu anlamda da sporumuza ve sporcularımıza güvenmekteyiz. Okulumuzun adını en iyi şekilde temsil etmek için o yarışlarda olacağız. Sizler de bizlere destek vermek isterseniz, ’Ehh biraz da yelken benim de ilgi alanıma giriyor’ diyorsanız, sizleri de aramızda görmek isteriz”. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.