Çanakkale Esnafından Örnek Davranış

10.02.2010
Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR üniversitemiz öğrencilerine verdikleri yemek bursu desteği nedeniyle Çanakkale esnafına teşekkür belgesi takdim etti. Törende konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Çanakkalelilerden büyük destek gördüğünü belirterek; “Üniversitemiz gelişme sürecini hızla gerçekleştiriyor. Ancak bizim ekonomik olanaklarımızın artmış olması üniversitemizin büyümesinden kaynaklanan bir şekilde bütün ihtiyaçlarımızı karşılamaya yetmiyor. Bütün dünyada da üniversite ile çevre etkileşimi ve karşılıklı yararlanma prensipleri yürütülüyor. Bu çerçevede Çanakkale’de de Çanakkalelilerin büyük desteğini görüyoruz. Bu noktada çok asil bir davranış göstererek öğrencilerimize yapmış olduğunuz katkı için size sonsuz teşekkür ediyorum. Bu katkılarınızın devamını bekliyoruz. Üniversitemizin Çanakkale kenti ile % 99.9 oranında pozitif bir etkileşimi var. Bu gibi bir araya gelişler, katkılar ve etkileşim, bu işbirliğini daha da artıracaktır” dedi. Üniversitemizin 37 öğrencisine yemek bursu desteği veren isimler şunlar: Gürhan BEYDOĞAN, İbrahim YAVUZ, Nuri Kemal ATAÇ, Yasemin BAYCAN, Fevzi UZ, Metin MENDİLCİ, Turan ÇELİK, Ebru ÇAM, İsmail KOLÇAK, Mustafa HATİP, Gülşen ÇETİNKAYA, Metin ERSÖZ, İsmet AKINCI, K Eren KEMERLİ, Cihan ISICAK, Emin ŞEVİK, Merkez Optik, Seçkin Optik, Net Optik, Güler Optik, Göz Optik, Zafer Optik temsilcileri.