1. Uluslararası Geleceğin Liderleri ve Vizyon Sempozyumu’nun Çalışmaları Devam Ediyor

10.02.2010
“Birey, Kurum, Kent ve Ülke Düzeyinde Vizyon Yönetimi” temalı 1. Uluslararası Geleceğin Liderleri ve Vizyon Sempozyumu’nun organizasyon ekibi, Sempozyum’un Danışma Kurulu Başkanı Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarete, 1. Uluslararası Geleceğin Liderleri ve Vizyon Sempozyumu’nun Yürütme Kurulu Başkanı Ergül SÖYLEMEZOĞLU, Sempozyum Öğrenci Denetleme Kurulu Üyeleri; Lider Öğrenciler Topluluğu Akademik Danışmanı Mert GÜRKAN, İletişim Topluluğu Akademik Danışmanı Ahmet BECAN, Havacılık Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Cafer TÜRKMEN, sempozyum yürütme kurulu üyeleri Ersin ORAK ve Sibel HÖRGÜŞLÜOĞLU katıldılar. Ergül SÖYLEMEZOĞLU gerçekleştirilecek proje hakkında Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e proje dosyasını ve basılı materyalleri takdim ederek proje ile ilgili gelişmeleri aktardı. Sempozyumun katılımcıları arasında şu isimler bulunuyor: Çanakkale Belediyesi Başkanı Ülgür GÖKHAN, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami TEZCAN, Çanakkale Sanayiciler ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin YALMAN, Çanakkale Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet SEZEN, DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Davut DOĞAN, Çanakkale Truva Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Turgay KILIÇ, Çanakkale Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Saim YAVUZ’un yanı sıra; Avustralya Büyükelçisi H.E. Peter DOYLE, ABD Büyükelçisi James JEFFREY'i temsilen ABD Başkonsolosu Sharon A. WIENER, Kırım-Tatar Milli Meclis Başkanı ve Ukrayna Parlamentosu Millet Vekili Mustafa Abdülmecit KIRIMOĞLU, Almanya Osnabrück Büyük Şehir Belediye Başkanı Boris PİSTORİUS, K.K.T.C. Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif DENKTAŞ, London Business Guide Organization Avrupa ve İngiltere Türk İş Rehberi Yayıncılık Direktörü Abdullah R. PEHLİVAN, GATE Elektronik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgay MALERİ, İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Azerbeycan, Belarus, Türkmenistan Yürütme Kurulu Üyesi ve GÜRSAN Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Sadi YALÇIN, TİM Eski Yönetim kurulu Başkanı TürkEximbank Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz SATICI, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Temsilciği Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Teşkilatı Genel Sekreteri ve Yerel Gündem 21 Ulusal Koordinatörü Sadun EMREALP, JCI (Junior Chamber International Türkiye) Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail HAZNEDAR, HABİTAT için Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı TOBB Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Sezai HAZIR, Lider İnsan Kaynakları Yönetim Akademisi Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Gözde Berber ÖZBALABAN, İzgören Akın Eğitim Danışmanlık Akdeniz Bölge Müdürü İlker KALDI, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği ve TAGP Üyesi, Eğitimci ve Turizm Yazarı Turgay GENÇ, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Eğitim Danışmanı Eray BECEREN. Çalışmaları desteklediğini belirten Prof. Dr. Ali AKDEMİR sempozyum çalışanlarına teşekkür ederek başarılar diledi.