Dortmund Teknik Üniversitesi ile Erasmus Anlaşması İmzalandı

09.02.2010
Üniversitemiz ile Almanya’nın Dortmund Teknik Üniversitesi arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişimini kapsayan Erasmus Anlaşması imzalandı. Öncelikle Yabancı Diller Alman Dili Eğitimi alanında başlayacak olan lisans ve yüksek lisans olmak üzere 4 öğrenci ve 2 öğretim elemanı değişimini kapsayan bu anlaşmanın iş birliği alanlarının daha sonra genişletilmesi hedeflenmektedir. İmzaya hazır durumdaki Erasmus Anlaşması’nı Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e sunmaya gelen, kendisi de Çanakkaleli olan Dortmund Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Yüksel EKİNCİ – KOCKS, Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Veysel TOLUN ve Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Osman ÖZTÜRK’ün çabalarıyla gerçekleşen işbirliği anlaşması gelecek eğitim-öğretim yılında yürürlüğe girecek. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.