Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyon’undan Rektörümüze Ziyaret

20.01.2010
İl Genel Meclis Başkanlığı Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyon Başkanı Mustafa MENTEŞE, Komisyon Üyesi Halil DUYMAZ, Kozlu Köyü Muhtarı ve Azası’ndan oluşan heyet Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Komisyon Başkanı Mustafa MENTEŞE, Assos’a bağlı Kozlu Köyü’nden Lamponia Antik Kenti’ne giden ve sit alanı içerisinde olduğu için kullanılamayan patika yolun işler duruma getirilmesi için gerekli proje konusunda üniversiteden destek istedi. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise yolun açılmasıyla ve bölgeyle ilgili yapılabilecek arkeolojik çalışmalarla ilgili projelendirmeye destek vereceklerini belirterek bu konuda Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Assos Kazı Heyeti Başkanı Prof. Dr. Nurettin ARSLAN’dan yardım alabileceklerini dile getirdi. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.