0

Birimlerimizden ÇOMÜ Butiğe Bağışlar Devam Ediyor

Bu Haber 3585 Kez Okundu
  • Paylaş:
Birimlerimizden ÇOMÜ Butiğe Bağışlar Devam Ediyor

Haber-Fotoğraf: Eylem Tuna Çoban

Üniversitemizin ihtiyaç sahibi öğrencilerine az kullanılmış ya da hiç kullanılmamış kıyafet, ayakkabı gibi ürünleri ücretsiz olarak ulaştıran  ÇOMÜ Butik, açıldığı günden beri çok sayıda bağış alıyor ve ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıyor. 

Çanakkale Teknik Bilimler MYO’nun sosyal faaliyetleri kapsamında düzenlediği bağış kampanyasında öğrencilerinin ve personelinin katkılarıyla toplanan giyim eşyaları, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Tülin Acet ve Öğr. Gör. Gülhan Apak tarafından Gençlik Danışma Birimi Koordinatörü Sayın Aysun Acer’e teslim edildi.  

Bağışlar Kısa Süre İçinde Öğrencilerimize Doğrudan Ulaşıyor

ÇOMÜ’deki ihtiyaç sahibi öğrencilerin, ÇOMÜ Butiğe yoğun ilgi gösterdiklerini ve butikteki kıyafet ve eşyalardan ücretsiz olarak yararlandıklarını ifade eden Aysun Acer, butiğe yapılan bağışların kısa sürede öğrencilere ulaştığını belirtti.

Geçtiğimiz aylarda ÇOMÜ Araştırma Proje Eğitim Kooperatifi'nden spor ayakkabı ve spor kıyafetlerin yanı sıra okul malzemeleri gibi çeşitli ürünler bağışlandığını, Çanakkale Sosyal Bilimler MYO öğrencilerinin ise ihtiyaç fazlası ürünlerin ihtiyacı olana ulaşmasını sağlamak, ekonomiye ve çevre korumaya katkıda bulunmak amacı ile gerçekleştirdikleri Takas ve Tadım Şenliği etkinliğinde toplanan ürünlerin bir kısmını da ÇOMÜ Butiğe bağışladıklarını bildiren Acer, şimdi de Çanakkale Teknik Bilimler MYO’nun sosyal faaliyet kapsamında düzenlediği bağış kampanyasında öğrencilerinin ve personelinin katkılarıyla toplanan giyim eşyalarını bağışladıklarını söyledi. 

Öğrencilerimizin sosyal sorumluluk anlamında bu tür çalışmalar yapmalarının gelecekte iş hayatlarına da büyük katkısının olacağını vurgulayan Aysun Acer, “Bu bağlamda üniversitemiz birimlerinin ÇOMÜ Butiğe yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyor, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek olmak isteyen herkesi ÇOMÜ Butiğe bağış yapmaya davet ediyorum” dedi. 


Fotoğraf Albümü