BESYO Özel Yetenek Sınavları Başladı

09.08.2017

8-10 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılan ve 3 gün sürecek olan BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ) Özel Yetenek Sınavları 100. Yıl Spor Salonu’nda başladı. BESYO Yetenek sınavının açılışına Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, BESYO Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu katıldı.

360 erkek, 109 bayan ve 20 yabancı uyruklu öğrencinin katıldığı yetenek sınavları ile ilgili BESYO Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu; “ÇOMÜ BESYO olarak öğrenciler tarafından çok tercih ediliyoruz. Bu seneki yetenek sınavlarımıza da yüksek katılım sağlandı. Sınavların sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde ve başarıyla tamamlanması için tüm BESYO personeli olarak titizlikle hazırlanıp çalıştık. Yaptığımız sınavlar şeffaf ve denetime açık bir şekilde yapılmaktadır. Sınavlara katılan öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.