Milli Prodüktivite Merkezi’nin Ziyareti

23.12.2009
Çanakkale Valiliği, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ve Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) işbirliğinde gerçekleştirilecek olan “Çanakkale'de Verimliliği Artırma Projesi”nin toplantısı için Çanakkale’de bulunan MPM Genel Sekteri Kerim ÜNAL, MPM İstanbul Bölge Müdürü Mahir KUTAY ve Rasim YILMAZ, Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyaret heyeti Çanakkale’deki verimliliği artırma çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktarırken, üniversitenin de kendilerinin en büyük çözüm ortağı olduğunun altını çizerek kamuya açık olarak yapılacak eğitim ve seminerler için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden destek bekledikleri belirttiler. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR ziyaret heyetine yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ederek, MPM’nin Çanakkale ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile ilgili yapacağı her türlü organizasyon için kendilerine destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretin sonunda heyet tarafından Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e plaket takdim edildi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.