Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Biga’daki Meslek Lisesi Müdürleri Kız Meslek Lisesi’nde Kahvaltıda Buluştu

23.12.2009
Biga eğitim camiasının kurmayları Kız Meslek Lisesi’nde kahvaltıda bir araya geldi. Çalışma kahvaltısına katılan Milli Eğitim Müdürü Burhan AVLANIR, Şube Müdürü Cahit AYDIN, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. A.Adem TEKİNAY Biga Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Yaşar ÇAKIR, Hamdibey Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Fikret CAN ve Kız Meslek Lisesi Müdürü Gülay ÇİFTÇİ, Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Nermin KUNT, Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan TAŞKIN kahvaltıda, Biga’da öğrenim gören meslek lisesi öğrencilerinin ilçede eğitimlerine devam edebilmeleri için neler yapılabileceği konusunda fikir alış verişinde bulundular. Toplantıda, mesleki eğitim ve yurt dışı stajları konusunda AB projeleri hazırlamak amacıyla 02 - 06 Aralık 2009 tarihleri arasında Almanya-Recklinghausen şehrine bir seyahat gerçekleştiren Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. A.Adem TEKİNAY çalışmaları ile ilgili okul müdürlerine bilgiler verdi. Mesleki Eğitim Projelerinin geliştirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı ve sonraki çalışma toplantısının 06 Ocak 2010 tarihinde Endüstri Meslek Lisesi’nde yapılmasına karar verildi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.