Üniversitemiz Fotoğraf Topluluğu, Temel Fotoğraf Eğitimi'nin İlk Dersini Verdi

21.12.2009
Üniversitemiz Fotoğraf Topluluğu ücretsiz temel fotoğraf eğitimi'nin ilk dersini 20 Aralık 2009 Pazar günü Çanakkale Meslek Yüksekokulu Seminer Salonu’nda verdi. Topluluk yetkilileri her hafta Pazar günleri saat 13.00 de yapılacak olan derslerin üniversitemizin tüm personel ve ögrencilerine açık olduğunu ifade ettiler. Temel ve ileri teknikler olarak iki farklı grup ile derslerin yapıldığını belirten yetkililer derslere katılımın en önemli şartının derslere düzenli devam etme olduğunu ifade ettiler. Derslerin sonunda devamlılık gösteren katılımcılara bahar döneminde, üniversitemizin Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı onaylı bir katılım belgesi verileceği de Fotoğraf Topluluğu yetkilileri tarafından bildirildi. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.