Doğtaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan Biga Meslek Yüksekokulu’nu Ziyaret Etti

18.12.2009
DOĞTAŞ A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Şadan DOĞAN, 17.12.2009 Perşembe günü Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY’ı makamında ziyaret etti. Şadan DOĞAN ve İnsan Kaynakları Müdürü Ümit DEMİRHAN, DOĞTAŞ A.Ş sponsorluğunda gerçekleştirilen ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantıya girerek süreç hakkında bilgi aldı ve Biga Meslek Yüksekokulu ile ortak AR-GE çalışmaları geliştirileceğini belirtti. Ziyarette Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencilerinin 02-06 Şubat 2010 tarihleri arasında İMOB - İstanbul Mobilya Fuarı’na DOĞTAŞ A.Ş. sponsorluğunda katılımı konusunda görüş birliğine varıldı. Ayrıca, Mobilya Dekorasyon Programı öğrencilerinin 'DOĞTAŞ Showroom'unu ve ARGE Birimini ziyaret etmesi kararlaştırıldı. Haber ile ilgili fotoğrafa bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.