Biga Meslek Yüksekokulu’nda Mesleki Eğitim Kurslarına Başvurular Devam Ediyor

18.12.2009
İş bulmakta zorlanan halkımıza yönelik sanayinin ihtiyaç duyduğu vasıflı aranan eleman ihtiyacının karşılanması amacıyla Biga Meslek Yüksekokulu ve Biga Belediyesi işbirliği ile İŞKUR’a kayıtlı işsiz ve sosyal güvencesi olmayan halkımıza yönelik Mesleki Eğitim Kursları düzenlenecektir. Biga Meslek Yüksekokulu’nda kayıtları devam eden Mesleki Eğitim Kursları'na Gümüşçay Beldesinden 17.12.2009 Perşembe günü saat 12.00’de gelen adayların ulaşımı Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan PASTIRMACI tarafından ücretsiz olarak sağlandı. Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan PASTIRMACI ve Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY’ında bulunduğu kayıt işlemlerinde 35 aday kayıt yaptırdı. Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY; kurslara büyük bir ilgi olduğunu ve Gümüşçay’dan gelen adaylar ile birlikte kurslara yapılan toplam başvuru sayısının 100'e ulaştığı bilgisini verdi. Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü; kursların halkımızın meslek edinmesine önemli katkılar sunacağını belirtti. Kurslara katılım ücretsiz olup 31.12.2009 tarihinde başvurular sona erecektir. Haber ile ilgili fotoğrafa bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.