FEF 5. Geleneksel Spor Şenlikleri’nin Ödül Töreni Yapıldı

15.12.2009
Fen Edebiyat Fakültesi 5. Geleneksel Spor Şenlikleri’nin Ödül Töreni Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Fakültedeki birlik beraberlik ve dostluğu pekiştirmek, yıl sonunda bahar şenliklerinde yarışacak fakülte takımlarına yeni yetenekleri dâhil etmek amacıyla yapılan spor şenliğinin bu yıl 5. si gerçekleştirildi. 390 öğrencinin müsabakalara katıldığı bu yılki spor şenliklerinin ödül töreninin açılış koşmasını Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan YILMAZ yaptı. Ardından bu seneki spor şenliklerine katkı verenlere, müsabakalarda dereceye girenlere ödül ve teşekkür belgeleri takdim edildi. Fen Edebiyat Fakültesi 5. Geleneksel Spor Şenlikleri’nde branşlara göre ödül kazanan takımlar şunlar: Basketbol Bayanlar 1.si Kimya Bölümü / Basketbol Bayanlar 2.si Matematik Bölümü, Basketbol Erkekler 1.si Fizik Bölümü / Basketbol Erkekler 2.si Biyoloji Bölümü, Voleybol Bayanlar 1.si Matematik Bölümü / Voleybol Bayanlar 2.si Biyoloji Bölümü, Voleybol Erkekler 1.si Fizik Bölümü / Voleybol Erkekler 2.si Matematik Bölümü, Futbol Bayanlar 1.si Biyoloji Bölümü / Futbol Bayanlar 2.si Kimya Bölümü, Futbol Erkekler 1.si Matematik Bölümü / Futbol Erkekler 2.si Fizik Bölümü. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.