Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Konser Programına Rektör Prof. Dr. Yücel Acer Katıldı

17.03.2016

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı etkinlikleri kapsamında "Deniz Zaferi Konseri" düzenlendi.

Çanakkale Boğaz Komutanlığı Bandosu ve Hüseyin Akif Terzioğlu Güzel Sanatlar Lisesi korosu tarafından, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda sunulan konserde 13 eser seslendirildi.

Yaklaşık 1 saat süren organizasyon sonunda, Çanakkale Valisi Hamza Erkal, koro şefi Bando Kıdemli Üsteğmen Mehmet Altuğ ve Solist Özgür Bektaş'a çiçek takdim etti.

Konsere, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Serdar Ahmet Gündoğdu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Avustralya Konsolosu Nicholas Sergi ve il protokolü ile vatandaşlar katıldı.