Gökçeada Öğrenci Topluluğu 10 Kasım ATATÜRK'ü Anma Etkinliği Düzenledi

18.11.2009
Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete intikalinin 71. yılında, Gökçeada Öğrenci Topluluğu üyeleri, Atamızı “Yaşayan Şiirler ve Türkülerde ATATÜRK” adlı etkinlikle andılar. Hilal GÖRKEM ve Nurettin TAŞAR’ın sundukları programda, ATATÜRK fotoğraf ve videolarından oluşan 20 dakikalık bir belgesel eşliğinde, öğrenci arkadaşlarımız Umutcan OLGUN, Serkan DEMİRCİ, Can BAL ve Derya SEVEN tarafından seslendirilen ATATÜRK şiirlerinin ardından, Atamızın sevdiği türküler yine öğrenci arkadaşlarımız tarafından seslendirildi. Etkinlikte ayrıca Topluluk üyesi Ezgi ÖZÇELİK tarafından hazırlanan “Mustafa Kemal Kimdir?” videosuyla, Gökçeada Meslek Yüksekokulu öğrenci ve personelinin ATATÜRK tanımlamaları paylaşıldı. Gökçeada Belediye Başkanı Yücel ATALAY’ın da katıldığı etkinlik, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Gökçeada Öğrenci Topluluğu’nun “Hepimiz ATATÜRK’üz” sloganıyla hazırlayarak sundukları bu program, gençliğin ruhuna işleyen Atatürk imgesinin gün geçtikçe daha da büyüdüğünün bir göstergesi olarak yorumlandı. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.