Çanakkale Meslek Yüksekokulu Tekstil Programı Öğrencileri Tekstil Oryantasyon Eğitimine Katıldı

16.11.2009
Çanakkale Meslek Yüksekokulu, Tekstil Programı öğrencileri, 13-14 Kasım tarihleri arasında “Çerkezköy Mesleki Teknik Eğitim Merkezi” tarafından düzenlenen “Tekstil Oryantasyon Eğitimine katılmışlardır.” Öğrencilerimize Eğitim seminerinde “Tekstilde Uygulanan Kimyasal Testler”, “Tekstilde Uygulanan Fiziksel Testler” “İplik Teknolojisi”, “Boya ve Terbiye Teknolojisi”, “Örme ve Dokuma Teknolojisi” konularında 20 saatlik eğitim verilmiş ve MEB tarafından onaylı “Kurs Katılım Belgesi” verilmiştir. Etkinlikte öğrencilerimiz, ilgili konularda uygulama yapma imkânı bulmuş ve yeni teknolojik makineleri tanıma fırsatı yakalamışlardır.