Biga Meslek Yüksekokulu'nda 'Kişisel Gelişim Yolculuğu' Başlıklı Eğitim Gerçekleştirildi

16.11.2009
Biga Meslek Yüksekokulu'nda 13 Kasım 2009 Cuma günü Kültürel Yaratıcılık Topluluğu’nun organize ettiği “Kişisel Gelişim Yolculuğu” başlıklı eğitim Gelişim Akademi A.Ş. eğitmenlerinden İsmail KARASU tarafından yüksekokul konferans salonunda verilmiştir. Akademik-idari personel ile öğrencilerin ve halkın da katılımıyla gerçekleşen eğitimde; Kişisel Gelişim Nedir?, Kazanan İnsan Olmanın Önemi, Mazeret Üretmeyen İnsan Olmak, Başarılı İnsan ilişkileri Geliştirme, Beynimizin Sınırsız Potansiyelini Değerlendirme, Zaman Yönetimi ve Hedefler, İlgi Çeşitleri ve İlginin Önemi ve Davranış Anahtarı (Beden Dili) konularında katılımcılara sertifikalı eğitim verilmiştir. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.