“Hayatımın Fikri - Gençlik İçin Girişimcilik Proje Yarışması”ndan Öğrencilerimiz Yine Ödüllerle Döndü

13.11.2009
Avea ile TOG’un ortaklaşa düzenlediği ve bu yıl üçüncüsü yapılan “Hayatımın Fikri-Gençlik için Girişimcilik Proje Yarışması”na katılan öğrencilerimiz, toplam 105 bin TL finansman desteği de alarak yine ödüllerle döndüler. Jüri üyelerinin uzun süren değerlendirmesi sonucunda, bu yıl toplam 620 bin TL’lik kaynakla 28 genç girişimci tarafından hazırlanan 15 proje desteklenmeye değer bulundu. Desteklenmeye değer bulunan girişimcilik projelerinden ikisi üniversitemizden katılan öğrencilerimize aittir. Öğrencilerimiz ve projelerine ait bilgiler şöyledir: -Çiğdem Yılmaz, ÇOMÜ Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu, Projesi Meyve Bahçesi 60 bin TL kaynakla desteklendi. -Bahadır Ünal - Adem Fidan ve Mehmet Girgin, ÇOMÜ Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Projeleri Outlet Bus 45 bin TL kaynakla desteklendi.