Biga Meslek Yüksekokulu ile Biga Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü İşbirliğinde ‘’ Kalorifer Ateşçiliği 1. Kademe ’’ Kursu Başlatılmıştır

06.11.2009
Biga Meslek Yüksekokulu ve Biga Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü işbirliği ile Biga İlçe Jandarma Komutanlığı’nda Komutanlık tarafından görevlendirilen personel ile halka yönelik olarak başlatılan ‘’Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği’’ konusundaki eğitim, Biga Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Bölümü Makine Program sorumlusu Öğretim Görevlisi Bahaddin ZAYİM tarafından verilmektedir. Öğretim Görevlisi Bahaddin ZAYİM, 48 ders saati saat olarak planlanan eğitim çalışmasında kömürlü kalorifer kazanlarının tekniğine uygun olarak yapılıp işletmesi konusunda bilgi verileceğini belirterek böylece yakıt tasarrufunun sağlanarak ısıtma tesislerinin neden olduğu hava kirliliğinin azaltılmasının amaçlandığını dile getirdi. Komutanlık tarafından görevlendirilen 17 asker ile 7 sivilin katıldığı eğitimde, teorik bilgilerin değişik kazan dairelerinde yerinde yapılacak pratik uygulamalarla destekleneceğini belirten Öğretim Görevlisi Bahaddin ZAYİM, talep gelmesi durumunda bu konudaki eğitim çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.