2023 Yüzüncü Yıl Topluluğu Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı Ziyaret Etti

28.10.2009
Üniversitemiz 2023 Yüzüncü Yıl Topluluğu Merkez Yürütme Kurulu Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı ziyaret etti. Makamında sıcak bir karşılamanın ardından yapılan sohbette Topluluk Başkanı Tevrat Bodur topluluğun misyon ve vizyonundan bahsetti. Topluluk Başkanı Tevrat Bodur, Türkiye’de 2023 vizyonuyla kurulan ilk öğrenci topluluğu olduklarını aktardıktan sonra şunları söyledi. Topluluk olarak 2023 Çanakkale vizyonunu ortaklaşa belirlemek istediklerini belirtti. 2023 vizyonlu çalışma yapan topluluğu tanımaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Ülgür Gökhan, toplulukların üniversite ile yerel yönetimlerin etkin şekilde kaynaşması aracılık ettiğini vurguladı. Gökhan son olarak: “Mustafa Kemal’in fikirlerinin yaşatıldığı bir gençliği karşımda görüyorum ve sizlere güveniyorum dedi”. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.