Florida State Üniversitesi’nden Doç Dr Alejandro José Gallard Martinez Rektörümüzü Ziyaret Etti

27.10.2009
Amerika Birleşik Devleti Florida State Üniversitesi’nden Doç Dr Alejandro José Gallard Martinez Rektörümüzü Prof. Dr. Ali Akdemir’i makamında ziyaret etti. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal’ında katıldığı ziyaret sırasında Eğitim Fakültesinde Fen Eğitimi ile ilgili TÜBİTAK destekli çalıştay yapılması konusunda işbirliğine varıldı. Uzaktan eğitim konusunda konsorsium yapılması, doktoradan sonra araştırmalarda işbirliği yapılması konuları konuşuldu. Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdemir, önerileri çok beğendi ve ABD'de birçok üniversite ile koordinasyon yapılabilir daha büyük çapta işbirliği ve projelerin olabileceğini vurguladı. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.