Lider Öğrenciler Topluluğu Kamp Çalışmalarına Başladı

26.10.2009
Lider Öğrenciler Topluluğu TÜBİTAK’tan destek almayı hedefleyerek hazırlıklarına başladıkları Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Entelektüel Liderlik Kampı projesi için çalışmalara başladı. İlk proje toplantısını 20 Ekim gecesi üniversitemiz Dardanos Yreleşkesi’nde Yrd.Doç.Dr. Umut Eroğlu ve Öğretim Görevlisi Arzu Bayındır’ın destekleriyle Topluluk Genel Başkanı Ergül Söylemezoğlu öncülüğünde topluluk proje grubu Kahraman Uzan, Sercan Yiğit, Mesut Yıldız, Ersoy Demircan, Murat Bilim, Hakan Başaran, Kadir Karagüllü ayrıca Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Lider Öğrenciler Topluluğu Kurucu Başkanı Niyazi Akçay’ında katılımıyla gerçekleştirdiler. Toplantı sonunda iyi dileklerini dile getiren grup üniversitemizin ve topluluğumuzun adının her platformunda daha iyi duyulmasını sağlamak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüklerini belirttiler. Konuyla ilgili fotoğrafa bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.