Biga MYO Ahşap İşleme ve Mobilya Üretim Atölyesinin Açılışı Yapıldı

26.10.2009
Üniversitemiz Biga Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programı Ahşap İşleme ve Mobilya Üretimi Atölyesi’nin açılışına Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Vefa BARDAKÇI, Biga Belediye Başkanı Mehmet ÖZKAN, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Adem TEKİNAY, Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Şadan DOĞAN, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay YAŞAR, STK, Siyasi Parti Temsilcileri ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleşmiştir. Açılış konuşmasında yapan Biga MYO Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY, atölyede Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencilerine uygulamalı dersler verileceğini ve Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde AR-GE projeleri gerçekleştirileceğini kaydetti. Mobilya ve Dekorasyon Programı Ahşap İşleme ve Mobilya Üretim Atölyesinin oluşturulmasındaki katkılarından dolayı DOĞTAŞ ailesinin babası Ali Doğan ve annesi Ayşe Doğan adına selvi ağacı dikilmiştir. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.