Zihinsel Engelliler Derneği’nden Rektörümüze Ziyaret

15.10.2009
Çanakkale Zihinsel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i ziyaret etti. Üniversitemizin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun engelli bireylerin fiziksel aktivite gereksinimine dikkati çekmek ve alanda çalışan meslek elemanları arasında işbirliğini geliştirmek amacıyla düzenlediği 14-16 Ekim 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilen “1. Ulusal Engelli Bireyler İçin Fiziksel Aktivite Çalıştayı“na olan katkılarından ötürü teşekkürlerini sunan ziyaret heyeti, dernek olarak gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahsederek, derneğin ve engelli bireylerin çeşitli gereksinimlerini dile getirdiler. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise derneğin taleplerini dikkate alacaklarını ve en kısa sürede derneğin ihtiyaçlarına cevap vereceklerini dile getirdi. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.