Öğrenciyken Şirket Kuran Mezun Öğrencimiz Bayramiç Kaymakamı Ve Belediye Başkanını Ziyaret Etti

09.09.2009
Üniversitemiz Bayramiç Meslek Yüksekokulu Pazarlama Bölümünde öğrenci iken Alternatif Girişimcilik Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Şirketini kuran Alper Selvi, Bayramiç Kaymakamı M. Bahattin Atçı’ya ve Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tuncer’e veda ziyaretinde bulundu. Alper Selvi, Bayramiç Kaymakamı M. Bahattin Atçı’ya yapmış olduğu ziyarette, Genç Girişimciler Topluluğu Bayramiç Meslek Yüksekokulu Başkanlığı görevindeyken yıl boyunca yürütülen birçok panelde ve girişimde kaymakamın desteklerini aldığını belirterek, Kaymakam Atçı’ya verdiği özverili destekten ötürü teşekkür etti ve kurmuş olduğu şirket hakkında bilgiler aktardı. Türkiye’nin birçok bölgesinde eğitim ve danışmanlık programları düzenleyecek olduğunu belirten Selvi ilk olarak Ankara Üniversitesi yüksek lisans öğrencilerine çok başarılı sonuçlar getiren eğitimler organize ettiğini belirtti. Önlisans eğitimini almış olduğu ve slogan fikriyle de (İş Yaşamında, Sosyal Yaşamda Kariyer İçin Girişimci ve Global Üniversite…), şirketinin isminin uyum sağladığı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde ise Liderlik üzerine bir eğitim programı düzenleyeceğini belirtti. Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tuncer’i de makamında ziyaret eden Alper Selvi, başkan Tuncer’e yıl boyunca birçok etkinlikte vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür ederek önümüzdeki yıllarda Üniversite-Belediye birlikteliğinin başarılı sonuçlar doğuracağını vurguladı. Aynı zamanda İzmir’deki yatırımcıları Kaz Dağlarında yatırım yapmaya teşvik edici faaliyetlerde bulunacağının da altını çizdi. Görüşmeler ardından Çanakkale’ye geçen Selvi, Genç Girişimciler Topluluğu Akademik Danışmanı Uzm. Hikmet Yurteri’ye de veda ziyaretinde bulunarak, kişisel gelişimin ve dönüşümün Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine mensup olmakla olacağını, başarılı işler ve girişimler ortaya koymanın Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne bağlı sayıları 120’yi aşan topluluklarda aktif görevler alarak başarılacağının altını çizdi. Görüşme sonunda Genç Girişimciler Topluluğu Akademik Danışmanı Uzm. Hikmet Yurteri tarafından Selvi’ye göstermiş olduğu üstün başarısından ötürü teşekkür belgesi takdim edildi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.