Biga MYO'da Oryantasyon Programı Uygulandı

Biga MYO'da Oryantasyon Programı Uygulandı
Biga MYO 2010-2011 Akademik Yılına 20 Eylül 2010 tarihinde başlamasıyla birlikte 1. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan “Oryantasyon Programı” uygulanmaya başladı. İlk olarak üniversitemiz, yüksekokulumuz ve Biga ilçemiz hakkında kapsamlı bilgiler verildi ve öğrencilerimizin okulumuza ve Biga’ya uyumlarının hızlandırılması amaçlandı. Program Koordinatörleri tarafından dersler, sınavlar, uygulama-atölye ve laboratuarlar, staj, öğrenci işleri, yönetmelikler vb. konularında sunumlar gerçekleştirildi. Ayrıca öğrencilerin karşılaşabilecekleri diğer sorunlar hakkında aydınlatılan öğrenciler, daha sonra sosyal-kültürel-sportif faaliyetler ile öğrenci toplulukları bakımından bilgilendirildi. Son olarak, öğrencilerin soruları program koordinatörleri tarafından cevaplandırıldı. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.