Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran CİRİK, TRT 3'te Yayınlanan Bu Toprağın Sesi Programına Katıldı

Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran CİRİK, TRT 3'te Yayınlanan  Bu Toprağın Sesi Programına Katıldı
TRT 3 ve GAP canlı ortak yayını “Bu Toprağın Sesi” programı kapsamında Çanakkale’de Balıkçılık konusu çeşitli yönleriyle tanıtıldı. Programa Üniversite Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran CİRİK, Çanakkale Su Ürünleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Güngör ŞAŞMAZ ile Balık Satıcıları Temsilcileri ve Küçük Balıkçılar katıldılar.Balıkçılığın temel sorunları, balık stoklarındaki düşüşler, deniz kirlenmesi, av yasakları, sürdürülebilir ve sorumlu balıkçılık, eğitim ve tanıtım faaliyetleri program kapsamında konuşulan başlıca konuları oluşturdu. TRT bir hafta boyunca hergün aynı saat'te Çanakkale’nin çeşitli tarımsal konularını (hayvancılık, meyvecilik, organik tarım vd) çeşitli yerlerde canlı yayında halkın bilgisine sunacağını bildirmiştir.