Fen Edebiyat Fakültesi Bilimsel Performans Geliştirme Toplantısı'nın İkincisi Yapıldı

25.01.2010’da Doçent ve Yardımcı Doçent kadrosunda çalışan akademisyenler ile yapılan Bilimsel Performans Geliştirme Toplantısının ikincisi Fen-Edebiyat Fakültesi’nde 05.05.2010 tarihinde Rektör Yardımcısı ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan YILMAZ başkanlığında düzenlendi. Toplantıya Fakülte Yönetim Kurulu üyeleri ile Araştırma Görevlisi, Öğretim Görevlisi ve Uzman kadrosunda çalışan öğretim elemanları katıldı. Toplantıda Araştırma Görevlisi, Öğretim Görevlisi ve Uzmanlara aşağıda belirtilen konularda bilgilendirmeler yapıldı ve fikir alışverişinde bulunuldu. 1. Araştırma Görevlisi, Öğretim Görevlisi ve Uzmanların bilimsel yayın yapmaları, çeşitli proje ve bilimsel toplantılara katılımının teşvik edilmesi, 2. Araştırma Görevlilerinin bilimsel performanslarını artırmak ve kendilerini geliştirmeleri amacı ile yurtdışı araştırma burslarından yararlanmaları, 3. Güncel konularda multidisipliner çalışmalar yapma ve bölümler arası ortak projeler hazırlama konusunda işbirliği yapılması, 4. Yabancı dil eğitiminde ve geliştirilmesinde Batı Dilleri ve Edebiyatı bölümünün desteğinin sağlanması, 5. Sosyal ve Fen branşlarında Araştırma Görevlileri, Öğretim Görevlisi ve Uzmanların katılacağı sempozyum düzenleme, 6. Araştırma Görevlisi, Öğretim Görevlisi ve Uzmanların Fakülte bünyesindeki çeşitli kurullarda temsil edilebilmeleri ve ortak sorunlarının dile getirilmesi amacı ile aralarından bir temsilci seçmeleri.