Halkla İlişkiler Topluluğu Çanakkale Öğretmenlerine Özgün Bir Program Düzenledi

Halkla İlişkiler Topluluğu Çanakkale Öğretmenlerine Özgün Bir Program Düzenledi
Halkla İlişkiler Topluluğu, geleneksel hale getirdiği öğretmenler günü programının ikincisini 24 Kasım 2009 salı günü, 19:00-22:00 saatleri arasında Süleyman Demirel Konferans Salonunda düzenledi. Programa ilk ve ortaöğretim kurumları ile dersanelerde görev yapan öğretmenlerin yanısıra emekli öğretmenler ve üniversitemiz öğretim elemanları da katılım gösterdi. Programda Öğr. Gör. Mete Gökçe'nin yönetimindeki Müzik Eğitimi ABD korosu ile Mehmet Gören'in yönetimindeki Üniversiteliler Korosu konserler verdi. Programda 150'ye yakın armağanı öğretmenlere takdim eden Halkla İlişkiler Topluluğu, Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN'a ise koro yönetti. Düzenlenen organizasyonda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL ise öğretmenler için bir eser seslendirerek büyük alkış aldı. Prof. Dr. Osman DEMİRCAN ise öğretmenleri kutlayan bir konuşma yaptı. Program 10. Yıl Marşının hepbirlikte okunmasıyla son buldu.