Biga Meslek Yüksekokulu H1N1 Virüsü (Domuz Gribi) ve Salgın Hastalıklara Karşı Dezenfekte Edildi

Ülkemizde son zamanlarda artan grip vakaları nedeniyle Meslek Yüksekokulumuzdaki derslikler, koridorlar ve bürolar grip ve salgın hastalıklara karşı dezenfekte edildi. Böylelikle öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini daha sağlıklı şartlarda yapabilecekleri bir ortam sağlanmış oldu. Dezenfekte çalışmaları kapsamında; A ve B Blok bina girişlerine dezenfeksiyon havuzları konularak, öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımızın bina girişlerinde kontaminasyonu önleme çalışmaları yapıldı. İki bloktan oluşan Yüksekokulumuzda derslikler, koridorlar, masa ve sandalyeler, akademik ve idari personel büroları, tuvaletler, elektrik düğmeleri ile duvarlar ve kapılar temizlik personeli tarafından dezenfektanlarla titizlikle temizlenerek, bu çalışmaların rutin hale getirilmesi sağlandı.