FİKRİ HAKLAR EĞİTİMİ KAYIT FORMU

Üniversitemiz akademisyen, idari personel ve öğrencilerinin yapmış oldukları çalışmalar sonucu ortaya çıkabilecek buluş, tasarım vb. fikri ve sınai haklar konusunda farkındalığın arttırılması ve teknik olarak merak edilen başvuru süreçleri ve ticarileştirme süreçleri ile ilgili soruların cevaplarını vermek üzere Üniversitemiz Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOBİLTUM) Proje, İnovasyon ve Teknoloji Ofisi (PROTEİN) tarafından koordine edilen Fikri Haklar Eğitimi gerçekleştirilecektir.  Türkiye ve Avrupa Patent Vekili Ayfer Berkkam etkinliğin eğitmenliğini yürütecektir.

Eğitim,

16.09.2022  Cuma Günü

Saat: 15.00 da

ÇOBİLTUM Konferans Salonunda gerçekleşecek olup tüm akademik ve idari personel ile lisansüstü öğrencilerimize açıktır.

AD-SOYAD *
FAKÜLTE *
BİRİM *
TELEFON *
E-POSTA *
Eğitime ilişkin beklentileriniz nelerdir?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy