ULUSLARARASI “PEYZAJ - ŞEHİR VEYA DOĞA?” SERGİSİ, 2022

11.05.2022 / 15:00 / GSF NFK Fuaye Alanı

ULUSLARARASI “PEYZAJ - ŞEHİR VEYA DOĞA?” SERGİSİ, 2022

Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü “Landscape - City or Nature?”

Türkiye’den Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümümüz ile birlikte Polonya, Endonezya, Güney Kore, ABD ve Çin'in bir araya geldiği “Landscape City or Nature?” projesi dahilinde üretilen çalışmalar, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi, Necip Fazıl Kısakürek Sergi salonunda 11.05.2022 saat 15:00’de sergilenecektir.

Polonya Rzeszów Bilgi Teknolojileri ve Yönetimi Üniversitesinden Dr. Patrycja Longawa ve Mikołaj Birek tarafından yürütülen projede; Endonezya’dan Pradita Üniversitesi, Güney Kore’den Namseoul Üniversitesi, ABD’den Temple Üniversitesi, Çin’den Shantou Üniversitesi ve Türkiye'den Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yer almıştır. Bu sergide, 6 farklı ülkenin üniversitesinden gelen 10 öğretim üyesi ve 72 öğrencinin illüstrasyon çalışmaları yer almaktadır.

Türkiye proje temsilciliği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Didem Çatal tarafından yürütülmüştür. Projeye Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. İlkan Devrim Dinç ve öğrencilerimiz Akın Minare, Beyza Kayır, Fatma Mengeş, Fatmanur Cengiz, Harun Ergün, Tayyip Kocaoğlu, Tuğçe Deniz, Uğur Öztürk, Yalın Bayrak, Furkan Bera Çimen ve Kuzey Candan katılmıştır.

Proje, Uluslararası Grafik Tasarım Organizasyonu (Worldwide Graphic Designers "WGD") iş birliğiyle desteklenmiştir.

INTERNATIONAL “LANDSCAPE - CITY OR NATURE?” EXHIBITION, 2022

The works produced within the project of “Landscape City or Nature?” where Poland, Indonesia, South Korea, USA and China collabrated with Çanakkale Onsekiz Mart University Faculty of Fine Arts Graphic Design Department will be exhibited at Necip Fazıl Kısakürek Exhibition Hall in our University, Faculty of Fine Arts, on 11.05.2022 at 15:00.

Pradita University from Indonesia, Namseoul University from South Korea, Temple University from the USA, Shantou University from China and Çanakkale Onsekiz Mart University from Turkey participated in the project carried out by Patrycja Longawa and Mikołaj Birek from the University of Information Technologies and Management in Rzeszów, Poland. In this exhibition, there are illustrations of 10 faculty members and 72 students from 6 different universities.

Çanakkale Onsekiz Mart University, Fine arts Faculty, Graphic Design Department Head Assoc. Prof. Didem Çatal was the project representitive of Turkey. Graphic Design Department Instructor Dr. İlkan Devrim Dinç and our students Akın Minare, Beyza Kayır, Fatma Mengeş, Fatmanur Cengiz, Harun Ergün, Tayyip Kocaoğlu, Tuğçe Deniz, Uğur Öztürk, Yalın Bayrak, Furkan Bera Çimen and Kuzey Candan has attended the project.

The project was supported in cooperation with the International Graphic Design Organization (Worldwide Graphic Designers "WGD").