Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Üstün Yetenekliler Uygulama ve Araştırma Merkezi

Bilsem Değerlendirme Sürecinde Çocuklar Neler Yaşıyor? -Çevrimiçi Seminer

Merkezimizin 2022 yılı çevrimiçi seminerlerinin ilki, Uzm. Psikolojik Danışman Fulya ALPAN'ın konuk olacağı etkinlikle, 2 Mart 2022 tarihinde Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminer ile öncelikle anne-babalar ve öğretmenlere yönelik bilgilendirme amaçlanmaktadır.

Ülkemizde örgün öğretime devam eden ve üstün yetenekli olduğu düşünülen çocuk ve ergenlerin Milli Eğitim Bakanlığı BİLSEM eğitim programlarına katılabilmeleri amacıyla uygulanan  2022 yılı değerlendirme süreci başladı. Değerlendirme için önerilen öğrencilerin "BİLSEM'e aday öğrenci" olarak algıları, yaşayacakları olası durumlar ve değerlendirme sürecinin çocular için anlamı 2 Mart 2022, Çarşamba, Saat: 20.00'daki etkinliğimizde ele alınacaktır. 

Seminerin konuk konuşmacısı Uzm. Psikolojik Danışman Fulya ALPAN'ın, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Muratpaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nin uzmanlarından biri olarak, BİLSEM değerlendirme süreçlerine ilişkin yoğun bilgi ve deneyimleri bulunmaktadır. Etkin uygulayıcı bir uzman tarafından anne-babalar ve öğretmenlerle paylaşılacak bilgi ve deneyimlerin, süreçte stres altında kalan öğrencileri rahatlatmada katkı sağlayacağı umulmaktadır.

Etkinliğe katılmak ve Zoom toplantı bilgilerini öğrenmek için, lütfen uyum@comu.edu.tr adresine isim-soyisim, öğretmen/anne-baba bilgisi ve yaşadığınız şehir bilgilerini ileterek kayıt yaptırınız.