1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri Sempozyumu

KONGRE TARİHİ
14 Kasım - 16 Kasım 2019

KONGRE ŞEHRİ
Erzurum, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
healthprofessionals.atauni.edu.tr
DAVET
Sevgili Meslektaşlarım,

Adını büyük önder Atatürk’ten alan ve Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden birisi olan Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak, 1. Uluslararası, 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri Sempozyumunu 14-16 Kasım 2019 tarihinde Erzurum’da gerçekleştirecek olmanın onurunu yaşamaktayız.

2015 yılından beri ulusal olarak düzenlenen Sağlık Çalışanları Meslek Günleri bu yıl ilk kez uluslararası boyutta düzenlenecektir. 1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri Sempozyumu programının Diyetisyen, Ebe, Çocuk Gelişim Uzmanı, Fizyoterapist, Doktor, Eczacı, Hemşire gibi pek çok sağlık profesyoneli için harika bir fırsat sunduğuna inanıyoruz.

1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri Sempozyumunda Sağlık Bilimleri alanında çalışan profesyonelleri bir araya getirilmesi, bilgilerin güncellemesi, üniversite öğrencilerinin ve akademisyenlerinin paylaşımlarının artırılmasına katkıda bulunması amaçlanmıştır.

Palandöken Dağı’nın eteklerinde bulunan Erzurum çeşitli kültürlerle beslenen antik medeniyetlerin beşiği olup, kış turizminden, doğa, kültür ve termal turizme kadar uzanan doğal zenginliklere sahiptir.

Sizleri Erzurum’da düzenlenen 1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri Sempozyumunda görmekten onur duyarız.

Saygılarımızla,

Prof. Mehtap TAN

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.