Troya'dan Esintiler Uluslararası Kültür ve Sanat Şöleni

.

Üniversitemizin 2018 Troya Yılı etkinlikleri kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen 'Troya'dan Esintiler' Uluslararası Kültür ve Sanat Şöleni, akademik etkinlikler, sergiler, halk katılımlı sanat atölyeleri, bu yılın anısına üniversitemizin çeşitli mekanlarında yer bulacak kalıcı sanat eseri üretimlerini içeren, Kasım ve Mayıs aylarında sırasıyla gerçekleştirilecek olan zengin bir etkinlik programını içermektedir. 26 Kasım 2018 tarihinde “Uluslararası Çağrılı Poster Sergisi” ile başlayacak olan program, 28 Kasım 2018 tarihinde üç karma öğrenci sergisi açılışı ve “Troya Topraklarında Sanat Konuşmaları” isimli panel ile devam edecek, açık hava atölye çalışmaları halkımızın da katılım sağlayabileceği şekilde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda Kordon'da gerçekleştirilecek ve yine Mayıs ayında 2018 Troya Yılı anısına üniversitemizin çeşitli mekanları için tasarlanan iki çini ve bir seramik duvar panosunun açılışları yapılacaktır.

2018 Troya Yılı çerçevesinde düzenlenecek olan, Fakültemiz "Troya'dan Esintiler Uluslararası Kültür ve Sanat Şöleni" Kasım ayı etkinliklerimizden "Troya Topraklarında Sanat Konuşmaları"  isimli Panel'in ve eş zamanlı açılacak olan Tekstil bölümü öğrencilerimizin karma sergilerinin afişleri ektedir.

Açılışımız 28 Kasım 2018 Çarşamba saat:10:00 da Güzel Sanatlar Fakültesi NFK salonunda olacaktır.

Etkinlik afişleri için galeriye tıklayınız.