Trakya Üniversiteler Birliği 6. Lisansüstü Öğrenci Kongresi ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Ev Sahipliğinde Gerçekleştirilecek

Trakya Üniversiteler Birliği 6. Lisansüstü Öğrenci Kongresi, 17-18 Kasım 2022 tarihleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ev sahipliğinde Çanakkale'de gerçekleştirilecektir.

Kongre ile; Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Eğitim Bilimleri alanlarında araştırma yapan lisansüstü öğrencileri bir araya getirmek, farklı üniversitelerdeki öğrenciler arasındaki etkileşimi artırmak, yeni kavram ve teorilerin tartışılmasını sağlanması amaçlanmaktadır. Lisansüstü eğitimde güncel konularının tartışılıp ve alanla ilgili araştırma yapan öğrencilerin çalışmalarını paylaşacağı Lisansüstü Öğrenci Kongresinin, lisansüstü öğrenciler arasında sinerji oluşturmanın yanında genç araştırmacıları da motive edici yanı önemli kabul edilmektedir.

2016 yılından beri her yıl Trakya Üniversiteler Birliği üyesi bir üniversite ev sahipliğinde gerçekleştirilmekte olan Lisansüstü Öğrenci Kongresi bu yıl da farklı disiplinlere katkı sağlayan değerli öğrencileri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde bir araya getirecektir. Kongre ve önemli tarihler hakkında bilgi almak için http://tublok.com adresi ziyaret edilebilir. 17-18 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olan kongremize siz değerli katılımcıları bekliyoruz.